موفقیت در کنترل آنفلولانزا وپیگیری بهبود حال بیماران بعد از ترخیص
موفقیت در کنترل آنفلولانزا وپیگیری بهبود حال بیماران بعد از ترخیص درمرکز آموزشی درمانی حضرت علی ابن ابیطالب(ع)
زوال آنفولانزا
در بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع )رفسنجان
مدیر خدمات پرستاری بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع)اظهار کرد: جلسه فوق العاده ای در 13 آذر ماه با موضوع آنفولانزا برگزار شد؛ یکی از مصوبه ها ی آن کوتاه کردن زمان بستری بیماران مبتلا به آنفولانزا در بیمارستان وپیگیری آن ها ، پس از مرخص شدن ،در بازه زمانی 24 ، 48 و72 ساعت بود که توانستیم ضمن افزایش رضایتمندی بیماران تعداد بستری ها را کاهش بدهیم.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع)، سمیه نژاد باقری مدیر خدمات پرستاری بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع)اذعان کرد: جلسه ی فوق العاده ای در 13 اذر ماه با موضوع بحران آنفولانزا در بیمارستا ن تشکیل شد که یکی از مصوبات آن ؛ کم شدن ماندگاری بیماران در بیمارستان بود و یکی از پیشنهاداتی که در این خصوص داده شد تا این امر صورت بپذیرد این بود " بیماران بعد از ترخیص از سوی بیمارستان پیگیری شوند".
نژاد باقری توضیح داد: در این جلسه مصوب شد خانم سمیه خرم ، ماما مسئول بخش زنان ؛ زنان و مادران باردار، وخانم فاطمه حسینعلی زاده مسئول واحد مراقبت در منزل ؛ بقیه بیماران (هم اطفال و هم بزرگسالان ) را تا 72 ساعت پیگیری کنند یعنی در بازه زمانی 24 ، 48 و 72 ساعت بعد از ترخیص با بیمار تماس تلفنی گرفته و جویای حال بیمار وعلائم هشدار آنفولانزا شوند .
مدیر خدمات پرستاری بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع ) ادامه داد: سیم کارت تهیه و شماره تلفن های کارشناسان را در اختیار سوپر وایزر ها قرار دادیم و سوپر وایزرها هم شماره تلفن ها ی بیماران را در اختیار کارشناسان گذاشتند ، رابطین( کارشناسان) با بیماران تماس می گرفتند، جویای حال بیمار می شدند و شرح حال بیمار را گزارش می دادند .
این کارشناس ارشد پرستاری افزود:طول مدت بیماری آنفولانزا متغیراست و گاهی اوقات تا دو هفته به طول می انجامد و بیماران مبتلا فقط در مواقع حاد نیاز به بستری شدن دارند واکثریت به دلیل داشتن استرس،و ترس از این بیماری اصرار به ماندن در بیمارستان را دارند که با آموزش هایی که داده شد و پیگیری هایی که انجام می شد ،استرس این بیماران کم شد که با این امر بخش ها خلوت ترشدند و تخت ها در اختیار بیماران بدحال قرار گرفتند .
ماما مسئول بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع):
بستری 22 مادر باردار مبتلا به آنفولانزا
پس از شروع طرح تا امروز
سمیه خرم؛ ماما مسئول بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) با اشاره به زمان شروع این طرح گفت : ریاست بیمارستان مسئولیت پیگیری مادران باردار پر خطر را بر عهده ی من گذاشتند وتا امروز 22 مورد مادر باردار در این مرکز بستری و پیگیری های آن ها انجام شده است و خوشبختانه مورد خاصی نداشتیم و تمام موارد بدون تب و رو به بهبود هستند.
کارشناس مراقبت در منزل بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع):
تا کنون 40 بیمار مبتلا به آنفولانزا پیگیری در منزل شده اند
فاطمه حسینعلی زاده، کارشناس مراقبت در منزل بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) ااظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری آنفولانزا بخش ها شلوغ بود و تخت خالی نداشتیم که با همت ریاست و مسئولین بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی توانستیم تخت ها خالی شوند و در اختیار بیمارانی که مشکلات حاد تری دارند قرار بگیرد .
حسینعلی زاده اعلام کرد : تا کنون 40 بیمار آنفولانزا یی را فلو آپ ( پیگیری ) کرد ه ایم و آمار مبتلایان رو به کاهش است.
این کارشناس گفت:وقتی که این بیماران دیگر نیاز به اکسیژن درمانی ندارند آموزش هایی مانند ؛ علایم هشدار، رژیم غذایی ، فعالیت ، مصرف دارو و... به آن ها و همراهانشان از طریق پزشک ، سر پرستار و اینترن ها داده و سپس مرخص شده و از طریق کارشناس که بنده هستم پیگیری های لازم انجام می شود.
حسینعلی زاده گفت : تا کنون همه ی بیماران از این طرح راضی هستند . و از مسئولین مرتبط قدر دانی می کنند .
وی توضیح داد: در مدت این طرح بیماران با این که در منزل به سر می برند ،متخصصان و پرستاران در خدمت ایشان خواهند بود .
روابط عمومی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع)
نظر دهید