خدمات بخش اونکولوژی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع )
7سال است که بخش اونکولوژی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع) راه اندازی شده است وروزانه سه، تا چهار بیمار آن بستری میشوند.

خدمات بخش اونکولوژی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع )
7 سال است که بخش اونکولوژی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب ع راه اندازی شده است وروزانه سه، تا چهار بیمار آن بستری میشوند و همه بیماران بستری رفسنجانی نیستند
به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع)محمدابراهیم پورحسینی صبح امروز با اشاره به اینکه یکی از دلایل شیوع بیماری سرطان تشخیص به روز آن است، به خبر نگار ما اظهار کرد: تغییر سبک زندگی هم در این جریان بیتاثیر نیست و یک سری سرطانها در کشور ما بیشتر از سایر کشورهاست و سرطان مثانه و مری در استان کرمان بیشتر از سایر استانها است.
این متخصص بیماریهای خون و آنکولوژی با اشاره به اینکه دربرخی از موارد سرطان ممکن است ارث نقش اساسی داشته باشد، توضیح داد: هنوز ژن مشخص برای خیلی از سرطانها مشخص نشده، اگر سرطانی ارثی بود با تحقیقات ژنتیک خانواده آن بیمارمورد بررسی قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه الکل، ریسک برخی سرطانها مثل کبد و مری را بالاتر میبرد، افزود: در سرطانهای معده، روده بزرگ و پستان، ارث بیتاثیر نیست.
مسئول بخش آنکولوژی بیمارستان علیبن ابیطالب (ع) رفسنجان تصریح کرد: بخش آنکولوژی بیمارستان علیبن ابیطالب (ع) رفسنجان هفت سال است که کار خود را آغاز کرده و در این بخش بیمارانی که سرطان در آنها تشخیص داده شده است و تعدادی هم که مشکوک به سرطانهای خون و مغز استخوان هستند، بستری میشوند,و هنوز تعداد زیادی از شهروندان از وجود این بخش در بیمارستان اطلاع ندارند و برای دریافت خدمات به شهر های دیگر مراجعه می کنند .
وی با اشاره به اینکه اگر بیماری نیاز به نمونهبرداری از مغز استخوان داشته باشد در این بخش بستری میشود، توضیح داد: آن دسته از بیماریهای سرطان که تومورهای توپر (مثل سرطانهای معده مثانه و..) که خیلی از آن ها قابلیت دریافت شیمیدرمانی به صورت سرپایی دارند و خیلی از مریضها هم بیماریهای همزمان با این بیماری را دارند مثلا مشکل قلبی کلیوی دارند و ترجیح میدهیم درمانشان به صورت بستری باشد و همچنین بیماران سرطان خون که نیاز به شیمیدرمان سنگینتر و به بستری شدن نیاز دارند در این بخش بستری میشوند.
این متخصص بیماریهای خون و آنکولوژی اظهار کرد: نسبت مراجعه کنندههای خانم و آقا مانند هم است اما نوع آن متفاوت است مثلا سرطان پستان در خانمها و سرطان مثانه در آقایان بیشتر است. برخی از سرطانها هم هستند که پیشرفت کمی دارند مانند سرطان پروستات که خیلی شایع است و کشنده و تهاجمی نیست و البته استثنائاتی هم وجوددارد.
وی با اشاره به اینکه روزانه سه، تا چها بیمار در این مرکز بستری میشوند و همه بیماران بستری رفسنجانی نیستند، ادامه داد: باید دقت کنیم که بیشترین مسئله در درمان سرطانها، هزینههای آنهاست و اگر بیمار بیمه نباشد هزینههایش سرسامآور است و از طرفی با بستری شدن در این بخش دیگر نیازی به تکرار آزمایشها نیست.
پورحسینی ادامه داد: بخش آنکولوژی اسم و تلفن بیمار را در اختیار دارد و زمانی که بیمار باید بستری شود به بیمار اطلاع داده میشود و بیمار بستری در کمتر از 24 ساعت از تمام خدمات مانند؛ آزمایش، ویزیت، شیمیدرمان و در صورت نیاز اکو برخوردار میشود.
وی با اشاره به این که همیشه 10 تخت این بخش اشغال است، عنوان کرد: اگر بیماربستری در این بخش عارضهای مانند تب پیدا کند و یا اگر نیاز به سی تی اسکن پیدا کند به سرعت انجام میشود و حتی در تامین دارو برای بیماران تا کنون مشکل خاصی نداشتهایم .
پورحسینی خاطرنشان کرد: خیلی از درمانها باید حتما در حین بستری انجام شود و اولویت با این بیماران است که دوره شیمیدرمانیشان حداقل یک ماه طول میکشد برخی بیماران هم نه خوش خیم هستند و نه بد خیم اما نیاز به دریافت خدمات دارند مانند بیمارانی که دچار کمکاری و بد کار کردن مغز استخوان هستند.
روابط عمومی بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب(ع)
نظر دهید