• 1398/09/02 - 12:58
  • تعداد بازدید خبر : 26
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دریافت ارتقاء کیفی بیمارستان های آموزشی علوم پزشکی رفسنجان

دریافت ارتقاء کیفی بیمارستان های آموزشی علوم پزشکی رفسنجان از کارشناسان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی



دریافت ارتقاء کیفی بیمارستان های آموزشی علوم پزشکی رفسنجان

از
کارشناسان وزارت بهداشت

معاون آموزشی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) اظهار کرد : بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از کارشناسان وزارت بهداشت ارتقای کیفی دریافت کردند .

ارتقای کیفی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع)
به گزارش روابط عمومی بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان دکتر محمود کهنوجی معاون آموزشی این بیمارستان ضمن تبریک این خبر که بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) ارتقاء کیفی از کارشناسان وزارت بهداشت گرفته است توضیح داد: بیمارستان ها ی آموزشی باید تاییدیه وزارت بهداشت برای آموزش دانشجویان را داشته باشند که این تاییدیه هر چند سال یک بار با بازدیدی که وزارتخانه انجام می دهد صورت می گیرد و سنجه هایی ارسال می شود که بر اساس آن ها این تاییدیه انجام و این امر هر سال سخت تر می شود . پرسنل بیمارستان اعم از اعضای علمی ، معاونت آموزشی که دخیل در آموزش هستند در تهیه و تدارک این سنجه ها تمام تلاش خود را می کنند. تا این سنجه ها مورد تایید وزارت بهداشت قرار بگیرد .

محمود کهنوجی ادامه داد : در مرداد ماه امسال طی بازدیدی که از طرف وزارتخانه از این مرکز انجام شد آموزشی بودن این بیمارستان برای تربیت دانشجویان پزشکی ، پیرا پزشکی ، پرستاری ، مامایی و دستیاران این رشته ها تایید شد.

وی زحمت های همه ی مسئولین بیمارستان از جمله رییس ومدیریت بیمارستان معاونت درمان، مدیر امور اداری بیمارستان را یاد اورشد و توضیح داد : معاون آموزش سابق ( دکتر لطفی) مسئول دفتر توسعه ی بیمارستان ، بقیه اعضای هیئت علمی و کارشناسان آموزشی در این فرآیند بیشترین دخالت را داشتند . وتوانستیم به مدت یک سال تاییدیه آموزشی را دریافت کنیم و اعتبار آموزشی به این مرکز داده خواهد شد .

تاثیر تایید وزارتخانه بر بیمارستان های آموزشی
این متخصص داخلی اذعان داشت : هر موسسه آموزشی که نیرویی را برای جامعه تربیت می کند باید تاییدیه مراکز بالاتر را هم داشته باشد و اگر نتواند این تاییدیه را دریافت کند بحث آموزش آن مرکز زیر سوال خواهد رفت و دیگر حق آموزش دادن هم نخواهد داشت .
این مسئول ادامه داد : در حال حاضر هر دانشجویی که از دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان فارغ التحصیل شود در هر جای ایران می تواند مشغول به کار شود و همچنین اگر در سال های آینده بخواهیم دانشجویان رشته های دیگر را اضافه کنیم خیلی راحت تر امکانش وجود دارد .
افزایش تعداد رشته ها

وی با تاکید بر این که دانشگاه علوم پزشکی برای رفسنجان ظرفیت است و برنامه های زیادی برای پیشرفت آن دارند تصریح کرد : با توجه به اعضای متخصص و فوق تخصص که داریم می توانیم و امیدواریم در آینده ای نزدیک دانشجوهای بیشتری در رشته های بیشتر داشته باشیم .

مشکلات آموزش پزشکی بیشتر از درمان است
معاون آموزشی بیمارستان ضمن یاد آوری سختی کار آموزش پزشکی ادامه داد: کار آموزش پزشکی بسیار دشوار تر از درمان است چون بسیاری از بیماران با ما همراهی نمی کنند و با افراد زیادی با شرایط اخلاقی متفاوت روبرو هستیم . و با کمبود نقدینگی باید شرایط و امکانات آموزشی فراهم کنیم .و امسال 110دانشجوی رشته پزشکی پذیرفته ایم که بعد از فارغ التحصیلی وارد فضای بیمارستان خواهند شد.
کهنوجی ابراز امیدواری کرد: با تمام مشکلات پیش رو ما چشم انداز خوبی داریم و کار خوبی که بیمارستان کرده است مرکز مهارتهای بالینی را فراهم کرده که این مرکز بسیار خوبی است .

روابط عمومی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع)



 

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 8941
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید