ام آر آی
ام آر آی(MRI) یا تصویربرداری به روش تشدید مغناطیسی یکی از جدیدترین روش های تشخیصی است که در کنار سیستم های تصویربرداری پزشکی دیگر مانند سی تی اسکن، رادیولوژی، سونوگرافی و... در تشخیص بیماری ها کمک شایانی به علم پزشکی کرده است. از مزایای ام آر آی می توان به عدم استفاده از اشعه های یونیزان است که برای بیماران خطراتی که رادیولوژی، سی تی اسکن و رادیوایزوتوپ را ندارد.
اولین دستگاه ام آر آی که در ایران نصب و به بهره برداری رسید به همت جمعی از خیرین در سال 1369 خریداری و در زمستان همان سال خدمت رسانی به بیمارانی که قبل از آن به خارج ا ز کشور اعزام می شدند را آغاز کرد.
دومین دستگاه ام آر آی که در بیمارستان حضرت علی ابن ابی طالب(ع) نصب گردید در تابستان 1390 با همت و سرمایه گذاری بخش خصوصی به بهره برداری رسید. این دستگاه ساخت شرکت simens بوده و دارای قدرت میدان مغناطیسی 1.5 تسلا می باشد.
با توجه به افزایش تعداد مراجعین و بیماران دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان جهت رفاه حال بیماران و کاهش مدت زمان نوبت ام آر آی در سال 1400 تصمیم به خرید درستگاه ام آر آی جدید گرفت. این دستگاه ساخت کارخانه Philips و در نوع خود از بهترین نمونه ام آر آی می باشد و با توجه به قابلیت ها و امکاناتی اضافه ای که دارد توانایی پوشش اکثر درخواست های پزشکان متخصص را دارد.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: