• 1398/09/17 - 09:29
  • تعداد بازدید خبر : 29
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

مصاحبه با مسئولین تغذیه بیمارستان

نگاهی به بخشی از خدمات تغذیه بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع)

مسئول خدمات تغذیه ی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع )
غذای بیمارستان مشکلی ندارد

رویا فاتحی گفت : غذای بیمارستان نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است ودر حال حاضرمشکل خاصی در زمینه کمیت ، کیفیت و بهداشت غذای بیمارستان وجودندارد.محل تهیه ی غذا ی بیمارستان در خارج از بیمارستان با رعایت اصول بهداشتی ساخته و مجهز شد ه است.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع)16 آذر به مناسبت گرامی داشت هفته تغذیه سالم ، رویا فاتحی مسئول واحد تغذیه بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع )با اشاره به نقش مهم تغذیه در سلامت بیماران اذعان کرد :با توجه به این که تغذیه سالم نقش مهم و موثری در پیشگیری وکنترل بیماریها به دنبال دارد بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) در تلاش است تغذیه ی بیماران بستری در این مرکز به نحو احسن انجام ومتناسب با نوع رژیم بیماران اصلاح شود.


رویا فاتحی خدمات غذایی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب را یا آور شد و افزود : روزانه با توجه به سیستم اچ آی اس ( فن آوری اطلاعات سلامت ) بیمارستان و درخواستی که از بخش ها با توجه به توصیه پزشک اعلام می شود ، متناسب با نوع رژیم بیماران غذا درسه وعده اصلی شامل صبحانه ، ناهار ، شام وبعضی بیماران خاص به تشخیص کارشناسان تغذیه میان وعده صبح و عصرمتناسب با اصول تغذیه صحیح به بیماران داده می شود.

مسئول خدمات تغذیه ی بیمارستان گفت : غذایی که به بیماران داده می شود بر اساس استاندارد های تغذیه ای است و کمیت و کیفیت غذا وچگونگی توزیع غذا به دقت کنترل و هر پرس غذا به صورت مجزا کنترل و سپس تحویل بیماران داده می شود .
غذای همراه بیمار در برنامه های آتی
وی با اشاره به این که غذا فقط مخصوص بیماران ،پرسنل ودانشجویان است وشامل همراهیان بیماران نمیشود؛ادامه داد: با توجه به بررسی برخی از مشکلاتی که پیش بینی شده است به همراهان بیماران در حال حاضر غذا تعلق نمی گیرد . ولی این امر را در برنامه آینده داریم .

مسئول خدمات تغذیه ی بیمارستان با اشاره به اینکه در حال حاضر به دلیل تدابیری که دانشگاه برای بهبود کیفیت غذا اندیشیده کیفیت غذای بیمارستان نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است ، تاکید کرد : اندازه غذا با توجه به نوع رژیم تعیین می شود و در برخی موارد تعدادی از بیماران از میزان غذا ناراضی هستند اما به تبع رژیم این میزان تعیین می شود مثلا برای بیمار دیابتی باید میزان برنج کم باشدو یا در بخش دیالیز با توجه به نوع رژیم میان وعده آنها با میان وعده بقیه بیماران متفاوت می باشد.
رویا فاتحی تا کید کرد :در حال حاضرمشکل خاصی در زمینه کمیت و کیفیت و بهداشت غذای بیمارستان وجود ندارد.

فاتحی ادامه داد: محل تهیه ی غذا ی بیمارستان(کترینگ)با جدیدترین متدهای روز با رعایت اصول بهداشتی ساخته و مجهز شد ه و در آینده نیز با توجه به ساخته شدن سلف جدید توزیع غذا به دانشجویان و کارمندان در محل بیمارستان بهترنیز خواهد شد .
منوی غذای بیمارستان
وی با اشاره به این که غذای دانشجویان به جز اینترن و رزیدنت در منوی بیمارستان قرار نداردو صرفا" محل توزیع غذای آنها در بیمارستان می باشد عنوان کرد: غذای بیمارستان با منوی متفاوت شامل رزیدنت ,اینترن،بیماران ،پرسنل به محل توزیع غذا منتقل می شود .

وی افزود : دو نوع غذا در این مرکز وجود دارد ؛یبرای پرسنل و بیماران معمولی و یک نوع برای بیماران که رژیم برای آن ها در نظر گرفته می شود و گاهی بیماران خیلی خاص برای مثال آلرژیک هستند که دراین موارد چنانچه بیماربه تشخیص کارشناس تغذیه وپزشک نتواند از این دو نوع غذا استفاده کند رژیم خاصی نیز در نظر گرفته می شود.

رسیدگی به شکایات


رویا فاتحی تاکید کرد : چنان چه شکایتی از غذا وجود داشته باشد افراد می توانند شکایات خود را به صورت کتبی به صندوق شکایات در سالن بیمارستان و یا با مراجعه ی حضوری به دفتر بازرسی و شکایات مستقر در لابی بیمارستان مراجعه کنند.

ویزیت مشاوره تغذیه بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه


بتول مقصودی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان تصریح کرد : متاسفانه آنقدر که همراهان بیمار به دارووسایر مراقبت ها اهمیت می دهند توجهی به رژیم غذایی ندارند که وجود مشاور تغذیه و اقدامات تغذیه ای نقش موثری در بهبود بیماری دارد .


مقصودی افزود: یکی از کارهای متداولی که در این مرکز در زمینه رژیم درمانی انجام می دهیم ویزیت مشاوره تغذیه بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه است فرمی از سمت وزارتخانه برای تک تک بیماران در بخش مراقبت های ویژه ارسال شده است تکمیل می شود .

کمبود مشاور تغذیه و اولویت بندی بیماران

این مشاور تغذیه توضیح داد: در بخش ها ی مختلف بیمارستان هم برای بیماران 18 گانه که از سوی کارشناسان وزارتخانه تعیین شده اند که نیاز به مشاوره فردی دارند که در این مرکز به دلیل کمبود نیروی مشاوره تغذیه ،بر اساس اولویت بندی 5 بیماری اولویت بیشتری دارند ؛ بیماران دیالیز ، سوء تغذیه ای ،پیوند ، سرطان و سوختگی ، که در کنار آن ها برای بیماران دیابتی هم به صورت تک به تک و چهره به چهره مشاوره انجام می شود و برای هر بیمار رژیم غذایی متناسب با انرژی مورد نیاز بیمار و بیماری فرد تنظیم و به همراه توصیه های لازم در اختیار بیمار قرار می گیرد .
کلاس های آموزشی
کارشناس تغذیه ی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) ادامه داد:
در کلینیک دیابت بصورت هفتگی کلاس های آموزشی در رابطه با اصول تغذیه صحیح در بیماران دیابتی برگزار و به بیماران آموزش لازم به همراه پمفلت آموزشی در زمینه دیابت ارائه می شود.

روابط عمومی بیمارستان دولتی حضرت علی ابن ابیطالب (ع)






  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 8992
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید